divendres, 30 de maig del 2008

Els moments de glòria no duren per sempre

Risto Mejide és tant producte mediàtic com ho puguin ser els “triumfitos” d’OT. Risto ha desbancat qualsevol altre personatge per convertir-se en el protagonista absolut d’aquesta nova edició, que no deu tenir gairé èxit ja que dels cantants no se’n sent ni una paraula.
Risto s’ha convertit en una nova estrella mediàtica del món de la televió, d’aquestes que nèixen ja amb els dies contats. Francament no crec que hi hagi gaire més a dir. Si fa poc deiem que Chikiliquatre era un fenomen, Risto Mejide també ho és; és el “temible” membre del jurat d’Operación Triumfo que diu allò que pensa tothom però que només ell té el “valor” de dir. Això sí, s’ha de reconèixer que Risto Mejide (o més ben dit, el creador d’aquest personatge) ha creat escola. Ara comencen a parèixer Ristos per tot arreu; sembla que ara es porta això de maltractar els concursants d’un programa de televisió, té més morbo.
Chikiliquatre ja ha caducat. Risto Mejide aviat començarà el seu declivi... és qüestió de temps, i en televisió el temps passa molt de pressa...

Aquí us deixo una mostra de les valoracions de Risto Mejido: