dissabte, 5 d’abril del 2008

15 anys de Gossos

Gossos ha volgut celebrat amb 2.000 persones els seus 15 anys de trajectòria. El concert commemoratiu va tenir lloc ahir a l’Auditori de Barcelona, on ja fa setmanes que es van esgotar les entrades per assistir al concert.

Amb aquest acte, el grup de Manresa ha volgut fer un homenatge a tota la seva carrera musical. Per fer-ho va interpretar les cançons del seu últim disc, Oxigen, del que ja han venut més de 10.000 discos, però també es van tenir en compte clàssics dels seus anteriors treballs.

Per fer aquest concert encara més especial, el grup va convidar a pujar dalt l’escenari altres cantants que han col·laborat en alguns dels seus discos, com Jorge Drexler i Dani Macaco. A més, tot i que actualment les seves cançons tenen un so més elèctric, els quatre membres veterans del grup van interpretaran algunes cançons tant sols amb l’acompanyament de les seves guitarres acústiques, marcant l’estil que els va caracteritzar en els seus inicis, des de l’any 1994 fins el 2001.A més, ara Gossos es preparar per donar el salt, i de moment ja ha confirmat una minigira per Holanda i en prepara una altra per França, Alemanya i Amèrica Llatina.